Powered By Blogger

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012, στο ΑRT cafe (κήπος Παλαιών Ανακτόρων) θα πραγματοποιηθεί έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας της κ.Ηλιάνας Μεταλληνού.  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ισως και στο εξωτερικό η προεκλογική εκστρατεία των Οικολόγων Πράσινων παρουσιάζεται σε σκίτσα που αναδεικνύουν τα προβλήματα της Ελλάδας  με  ένα μοναδικό και πρωτοποριακό τρόπο.  Η έκθεση θα διαρκέσει μόνο ένα απόγευμα, 6-9 μμ. 
Ολοι ευπρόσδεκτοι!

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑ

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑ
8/6/2012


Περπατησαμε μεσα στο παλιο χωριο, φωτογραφησαμε τα μοναδικα στενα δρομακια και συναντησαμε ωραιους ανθρωπους...









Ο φουρνος κεραμεικων του Προσαλεντη, μεσα στο χωριο...


Η εξοδος απο το παλιο χωριο...ολα πεντακαθαρα και ασπρα με ασβεστη...

Μια μοναδικη εμπειρια για ολους!




Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

EKΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΕΣ


ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΕΣ

Το Σαββατο 2 Ιουνιου, στο Πνευματικο Κεντρο Καρουσαδων παρακολουθησαμε την ομιλια του κ. Σταματη Γκινη για την ανταλλαγη σπορων, την ανακυκλωση και κομποστοποιηση.  Ο κ. Γκινης, ιχθυολογος, ειναι ακουραστος ερευνητης για την διασωση της χλωριδας και πανιδας του νησιου μας.



Μετα την πολυ ενημερωτικη ομιλια ακολουθησε ενδιαφερουσα ανταλλαγη αποψεων μεταξυ των παρευρισκομενων.








Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ


Απο σημερα, Δευτερα 4 Ιουνιου και για τις επομενες 10 ημερες, στο περιπτερο των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ (διπλα στο Ταχ.Ταμιευτηριο) μοιραζουμε γελοιογραφιες.

Δημιουργοι,
Ηλιανα Μεταλληνου
Ανδρεας Γεωργιαδης

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Οι 100 ημερες...


Η ΓΗ που την εγκαταλειψαμε μπορει να κανει αυτο που μονο εκεινη ξερει...
Αν φυτεψεις ενα σπορο καλαμποκι σε 100 ημερες θα θερισεις 2 αστακια με 300 σπορους εκαστο, δηλαδη το 1 εγινε 600, ΕΝΩ ως γνωστον οι Τραπεζες που σημερα αποτελουν
τοπο προσκυνηματος των λαων (εκει μας πηγαν), αν καταθεσεις 100 ευρω παιρνεις τοκο 3,5 ε το χρονο, δηλαδη σε 100 μερες 1 ευρω.

Εμεις οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ σου δινουμε τη δυνατοτητα να επιλεξεις.
Με τη εισοδο μας στη Βουλη θα απαιτησουμε νομοθετικα γρηγορη διαδικασια για την επιστροφη στη ΓΗ με παροχη τεχνογνωσιας και πληρους ενημερωσης κοντα στον αγροτη.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!

ecogreens Kerkyras


To Μνημονιο μας οδηγει στην πωληση πολλων περιοχων φιλετων της Ελλαδος.  Μεσα σε αυτα ειναι και ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ (περιοχη Κασσιωπης).

Εμεις οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ θα αγωνισθουμε να μεινει ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ στον λαο της Κερκυρας και να το αξιοποιησουμε προς οφελος των κατοικων χωρις να το καταστρεψουμε.